Global Variables

big container

Logo Plithism
 

page container

menu buttons

Μέσω της εφαρμογής αυτής μπορείτε:
- Να επιλέξετε «Εύρεση Εποπτείας» και να εντοπίσετε το αρμόδιο για την απογραφή στην περιοχή σας γραφείο της ΕΛΣΤΑΤ (Εποπτεία), προκειμένου να επικοινωνήσετε για την απογραφή σας
- Να επιλέξετε «Δημιουργία Κωδικού Απογραφής Κατοικίας-Νοικοκυριού» και να λάβετε Κωδικό Απογραφής εφόσον επιθυμείτε να αυτοαπογραφείτε ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής.

Για να εντοπίσετε την Εποπτεία αρκεί να καταχωρήσετε τον Ταχυδρομικό Κωδικό της κατοικίας σας και τον οικισμό στον οποίο βρίσκεται. Σε περίπτωση που τα στοιχεία αυτά ανήκουν σε περισσότερες της μιας Εποπτείες, θα χρειαστεί να καταχωρήσετε επιπλέον την οδό και τον αριθμό.

Για να λάβετε Κωδικό Απογραφής πρέπει να καταχωρήσετε τον Ταχυδρομικό Κωδικό τον οικισμό, την οδό, τον αριθμό και τον όροφο στον οποίο βρίσκεται η κατοικία. Μετά την έκδοση του Κωδικού Απογραφής έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να αυτοαπογραφείτε άμεσα ή να φυλάξετε τον Κωδικό Απογραφής και να απογραφείτε σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ο Κωδικός Απογραφής που θα λάβετε, θα πρέπει να φυλαχτεί τουλάχιστον έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αυτοαπογραφής σας, δηλαδή έως την επιτυχή οριστική υποβολή του ερωτηματολογίου.

Σε περίπτωση απώλειας του Κωδικού Απογραφής δεν θα είναι δυνατή η πρόσβασή σας στο τυχόν προσωρινά αποθηκευμένο ερωτηματολόγιο.

Εύρεση Εποπτείας

parent 1 layer 3 container 1

parent 1 layer 3 container 2 (gci tbl)

Δημιουργία Κωδικού Απογραφής Κατοικίας-Νοικοκυριού

parent 2 layer 3 container 1

parent 2 layer 4 container 1

parent 2 layer 5 container 2

parent 2 layer 5 container 3

parent 2 layer 3 container 2

<12ψήφιος αριθμός>
Αν επιθυμείτε να αυτοαπογραφείτε τώρα, επιλέξετε «Αυτοαπογραφή» και θα μεταβείτε στην κατάλληλη διαδικτυακή εφαρμογή, προκείμενου να απογραφείτε.
Αν δεν επιθυμείτε να αυτοαπογραφείτε τώρα, παρακαλούμε φυλάξτε τον 12ψήφιο Κωδικό Απογραφής, ώστε να απογραφείτε σε μεταγενέστερο χρόνο, μέσω του συνδέσμου:
https://apografi-plithismou2021.statistics.gr/

parent 2 layer 5 container 1 (gci tbl)

Στον πίνακα που ακολουθεί παρέχονται στοιχεία επικοινωνίας με τους χώρους της αρμόδιας Εποπτείας στην περιοχή σας: